Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leğene çiş yapmak

Rüyada leğene çiş yapmak

Rüyada leğene çiş yapmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada leğene çiş yapmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi ya da grupların karakterlerini biliyorsunuz.

Rüyada leğene çiş yapmak çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada leğene kaka yapmak dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına yorulur.

Rüyada leğende banyo yapmak yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada bir leğen altın görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir leğen balık görmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına yorulur.

Rüyada yeşil leğen görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli leğen görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, işlerinin karışacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada leğende bebek yıkamak rahat edeceği bir döneme gireceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments