Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta çiş yapmak

Rüyada ayakta çiş yapmak

Rüyada ayakta çiş yapmak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yeni bir eve taşınılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, düşmanından kurtulmaya, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada ayakta çiş yapmak gördüyseniz:

  • Daha uzlaşmacı olmaya çalışmanız gerekebilir.

Rüyada ayakta çişini yapmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada ayakta çiş yapmak sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakta çiş etmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına rivayet eder.

Rüyada ayakta büyük abdestini yapmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına işarettir.

Rüyada ayakta küçük abdestini yapmak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakta idrar yapmak çok büyük adımlar atacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına işaret eder.

Rüyada ayakta banyo yapmak tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine işarettir.

Rüyada ayakta tuvalet yapmak yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments