Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize girmeye korkmak

Rüyada denize girmeye korkmak

Rüyada denize girmeye korkmak çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, yakın akrabadan gelecek habere, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denize girmeye korkmak gördüyseniz:

  • Yoksa büyük bir fırsatı kaçırmış olabilirsiniz.

Rüyada deniz görüp korkmak Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde boğulmaktan korkmak o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derin denizden korkmak kendini çok iyi hissedeceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize girmekten korkmak ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına delalettir.

Rüyada denizde yüzerken korkmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz dalgasından korkmak laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, hayallerinin gerçekleşeceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına inanılır.

Rüyada denizde korkmak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde yüzmekten korkmak kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments