Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizden korkmak

Rüyada denizden korkmak

Rüyada denizden korkmak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, kısmetlerin artacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işarettir.

Rüyada denizden korkmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular tekrar hassaslaşabilir.

Rüyada deniz dalgasından korkmak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, kendini yiyip bitireceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına delalettir.

Rüyada denizden korkmak endişelerin son bulacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına delalet eder.

Rüyada denizde korkmak atılan adımların zarar getireceğine, prestij kaybı yaşayacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada denizde yüzerken korkmak huzurlu günlerin uzaklaşacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına delalettir.

Rüyada denizde yüzmekten korkmak ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, aile hayatına adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize girmeye korkmak hırpalanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet eder.

Rüyada denize girmekten korkmak şaşkın olacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada derin denizden korkmak işlerini boşvereceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments