Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde yüzerken korkmak

Rüyada denizde yüzerken korkmak

Rüyada denizde yüzerken korkmak tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada denizde yüzerken korkmak gördüyseniz:

  • Bir konu üzerinde anlaşmaya varılabilir veya belli anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada denizde yüzerken korkmak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, kız çocuğunun olacağına, yenileneceğine işaret eder.

Rüyada yüzerken korkmak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada denizde boğulmaktan korkmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, bir sebeple çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada denizde korkmak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına yorulur.

Rüyada denizden korkmak bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, sıkılacağı bir haber almaya, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada denize girmekten korkmak hayatının düzene girmesine vesile olacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada denize girmeye korkmak zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada denizde yüzmekten korkmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerinin yarıda kalacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments