Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizden korktuğunu görmek

Rüyada denizden korktuğunu görmek

Rüyada denizden korktuğunu görmek işinin gücünün rast gideceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, yüzünün kızaracağına, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, işlerin ters gideceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizden korktuğunu gördüyseniz:

  • Mantığınızın sesini sezgilerinizle birleştirebilirseniz büyük şeyler elde edebilirsiniz.

Rüyada denizden korktuğunu görmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde korkarak yüzmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten korkarak inmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada korktuğun birini görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada korkan birini görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine delalet eder.

Rüyada kor halinde kömür görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada korkarak merdiven çıkmak planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada korlu ateş görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments