Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korktuğun birini görmek

Rüyada korktuğun birini görmek

Rüyada korktuğun birini görmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına, sıhhat ve moral bulacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada korktuğun birini gördüyseniz:

  • Ufak tefek paralar elinize geçebilir veya ek gelirler ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada korkan birini görmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, planların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada korkarak dua etmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sorunlarının azalacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta korktuğunu görmek bolluğun ve bereketin artacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden korktuğunu görmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada domuzdan korktuğunu görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına yorulmaktadır.

Rüyada güney koreli görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına delalettir.

Rüyada yükseklikten korktuğunu görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada korlu ateş görmek rüya sahibinin içine kapanacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments