Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkarak merdiven çıkmak

Rüyada korkarak merdiven çıkmak

Rüyada korkarak merdiven çıkmak aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, güzel günler yaşayacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada korkarak merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Uzun mesafeli yolculuklar sizi rahatsız edebilir, uzaktaki bir tanıdığın sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada korkarak merdiven çıkmak güvensizliğini yeneceğine, geçineceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına inanılır.

Rüyada merdivenden korkarak inmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hainlik yapacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine yorulur.

Rüyada döner merdiven çıkmak hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörden inip merdivenle çıkmak rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, hastalanacağına, üzüleceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok merdiven çıkmak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına alamet eder.

Rüyada gemide merdiven çıkmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına inanılır.

Rüyada mermer merdiven çıkmak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada geniş merdivenden çıkmak kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments