Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkan birini görmek

Rüyada korkan birini görmek

Rüyada korkan birini görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada korkan birini gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınız veya tecrübeleriniz size yardımcı olabilir.

Rüyada kor ateş yemek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yanan kor görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, dua alacağına, kırılacağına inanılır.

Rüyada köpekten korkmamak güçten ve takatten düşeceğine, muradınıza ereceğinize, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden korkarak kaçmak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada kor ateşi görmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına delalet eder.

Rüyada kor ateşe su dökmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden korktuğunu görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine inanılır.

Rüyada kor ateşi söndürmek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments