Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kor halinde kömür görmek

Rüyada kor halinde kömür görmek

Rüyada kor halinde kömür görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, ticaretinin gelişeceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kor halinde kömür gördüyseniz:

  • Rüzgarı arkaya alıp ilerlemekte fayda var.

Rüyada kor halinde kömür görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kor halinde ateş görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, onlardan büyük hayır göreceğine inanılır.

Rüyada kor kömür görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına tabir olunur.

Rüyada korktuğu görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Rüyada birinden korkarak kaçmak kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada domuzdan korktuğunu görmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden korkarak inmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, yeni yerler göreceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada korkarak sure okumak helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, keyifli günler geçireceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments