Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizden gemiyle geçmek

Rüyada denizden gemiyle geçmek

Rüyada denizden gemiyle geçmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına tabir olunur.

Rüyada denizden gemiyle geçmek gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamaları kesmelisiniz.

Rüyada gemiyle denizden geçmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada denizden gemiyle geçmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına inanılır.

Rüyada gemiden gemiye geçmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına alamet eder.

Rüyada denizde yüzen gemi görmek özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde gemide olmak sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde büyük gemi görmek ticaretinin açılacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına inanılır.

Rüyada denizde gemiyle gitmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizin üzerinde gemi görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, idealist kimse olacağına, sevdiği birini kırmaya rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments