Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde gemiyle gitmek

Rüyada denizde gemiyle gitmek

Rüyada denizde gemiyle gitmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde gemiyle gitmek gördüyseniz:

  • Karar verirken acele etmeyin.

Rüyada dalgalı denizde gemide gitmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına yorulur.

Rüyada dalgalı denizde gemiyle gitmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada deniz üzerinde gemiyle gitmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde giden gemi görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, eğlenceli günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada denizde gemide gitmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde gemiyle gitmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına tabir olunur.

Rüyada gemi denizde gitmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada gemide gitmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments