Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiden gemiye geçmek

Rüyada gemiden gemiye geçmek

Rüyada gemiden gemiye geçmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, de elinin bollaşacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada gemiden gemiye geçmek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, yardım edebilir ya da belli anlaşmalara sıcak bakabilirsiniz.

Rüyada gemiden gemiye geçmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalettir.

Rüyada denizden gemiyle geçmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada gemiyle denizden geçmek kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada uzaylı gemisi görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine işarettir.

Rüyada gemisi batmak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, iyi halini yitireceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine tabir olunur.

Rüyada gemide yolculuk etmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, üstünlük elde edeceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına inanılır.

Rüyada gemi beklemek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada batan gemide olmak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments