Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiyle denizden geçmek

Rüyada gemiyle denizden geçmek

Rüyada gemiyle denizden geçmek güzel gelişmeler yaşayacağına, saygınlığına leke sürüleceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemiyle denizden geçmek gördüyseniz:

  • Hangi plan veya projelere odaklanacağınızı netleştirmeniz gerekiyor.

Rüyada gemiyle denizden geçmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına yorulur.

Rüyada denizden gemiyle geçmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza alamet etmektedir.

Rüyada gemiden gemiye geçmek çok büyük üzüntüler duyacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, gülen yüzünün solacağına rivayet eder.

Rüyada gemiye binmek deniz görmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, insanların alım gücünün azalacağına inanılır.

Rüyada denizde geminin içinde olmak yenisinin başlayacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına delalet eder.

Rüyada denizde gemi sürmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada kendini deniz üstünde gemide görmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemi denizde gitmek geçim sıkıntısının biteceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments