Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde büyük gemi görmek

Rüyada denizde büyük gemi görmek

Rüyada denizde büyük gemi görmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, iş güç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde büyük gemi gördüyseniz:

  • İşler hızlanıyor.

Rüyada denizde büyük gemi görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, ailenin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada denizde büyük gemiler görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük gemiye binmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, çıkmaza düşeceğine, işlerin büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada büyük yolcu gemisi görmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük beyaz gemi görmek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada büyük bir gemide olmak düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına delalettir.

Rüyada büyük bir gemide olduğunu görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir gemiye binmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments