Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizden bebek kurtarmak

Rüyada denizden bebek kurtarmak

Rüyada denizden bebek kurtarmak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, ağız tadının kaçacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizden bebek kurtarmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sokak kavgasından, iş hayatınızda sizi dolandırmak isteyen ya da ayağınızı kaydırmak isteyen kimselerin düzenlerine kadar değişebilecek bir sürü terslikle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada denizde bebek kurtarmak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, yeni iş kapılarının açılacağına inanılır.

Rüyada denizde boğulan bebeği kurtarmak sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kendinden emin adımlar atacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizden bebek kurtarmak zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine inanılır.

Rüyada denize düşen bebeği kurtarmak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına alamet etmektedir.

Rüyada birini kurtarmak için denize atlamak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize düşeni kurtarmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına delalet eder.

Rüyada denizde yüzerek birini kurtarmak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmak sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments