Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde yüzerek birini kurtarmak

Rüyada denizde yüzerek birini kurtarmak

Rüyada denizde yüzerek birini kurtarmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, kendisini yıpratacağına, malının ve parasının da artacağına delalettir.

Rüyada denizde yüzerek birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi canlandırmak için gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada denizde yüzerek birini kurtarmak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada yüzerken birini kurtarmak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına işarettir.

Rüyada yüzerek birini kurtarmak çok büyük kısmetler kazanacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada denizde can kurtarmak orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına rivayet eder.

Rüyada denizden boğulan birini kurtarmak onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, onlarla arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada denizde boğulan birini kurtardığını görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde insan kurtarmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada dalgalı denizden birini kurtarmak cesaret gerektiren işlere gireceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments