Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtarı saklamak

Rüyada anahtarı saklamak

Rüyada anahtarı saklamak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada anahtarı saklamak gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi, beklentilerinizi veya nelere müsade edip nelere edemeyeceğinizi açıkça göstermek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada evin anahtarını saklamak uğranılan zararın telafi edileceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada anahtar saklamak ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada anahtarı saklamak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine delalet eder.

Rüyada anahtar sakladığını görmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada alyans saklamak aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına inanılır.

Rüyada fotoğraf saklamak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmek saklamak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada toprağa saklamak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments