Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek saklamak

Rüyada ekmek saklamak

Rüyada ekmek saklamak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, ardından bu kişiye açılacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmek saklamak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konular maddi manevi yorucu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada ekmek saklamak kişinin hayatını allak bullak edeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine alamet eder.

Rüyada bilezik saklamak gözyaşlarının dineceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, dolayısıyla geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinden altın saklamak emeklerin boşa gitmeyeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına inanılır.

Rüyada adam öldürüp saklamak planların tutmayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bıçak saklamak hayatının kötüye doğru gideceğine, bahtının açık olacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suçluyu saklamak kişinin başına kötü bir olay geleceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi evde saklamak sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, hidayete erip huzuru bulacağına rivayet eder.

Rüyada kaka saklamak sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments