Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde yengeç görmek

Rüyada denizde yengeç görmek

Rüyada denizde yengeç görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine rivayet eder.

Rüyada denizde yengeç gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz şeyler konusunda çok fazla konuşmanız veya baskıcı olmanız sorunlar ya da karşıt görüşlerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada denizin içinde yengeç görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada deniz ve yengeç görmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada deniz yengeci görmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde yengeç görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, yanlış işler yapacağına, rakiplerin alt edileceğine rivayet eder.

Rüyada yatakta yengeç görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, gelir kaybedeceğine yorulur.

Rüyada yengeç soktuğunu görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına işaret eder.

Rüyada yengeç tuttuğunu görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada gölde yengeç görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sadece kendisini düşüneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments