Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeç soktuğunu görmek

Rüyada yengeç soktuğunu görmek

Rüyada yengeç soktuğunu görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada yengeç soktuğunu gördüyseniz:

  • Edineceğiniz bilgilerin ilk elden olmasına önem vermelisiniz.

Rüyada yengeç tarafından ısırılmak hedeflerin gerçekleştirileceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, gözyaşının dineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yengeç doğurmak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü yengeç görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada çok sayıda yengeç görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına alamet eder.

Rüyada üstünde yengeç görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine alamet eder.

Rüyada yengeç öldürdüğünü görmek kalbini tekrar hayata açacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine rivayet eder.

Rüyada yengeç tutmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin içinde yengeç görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments