Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeç tuttuğunu görmek

Rüyada yengeç tuttuğunu görmek

Rüyada yengeç tuttuğunu görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işaret eder.

Rüyada yengeç tuttuğunu gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle zarara uğrayabilirsiniz.

Rüyada yengeç tuttuğunu görmek yüksek moral sahibi olunacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işarettir.

Rüyada yengeç ve kaplumbağa görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya delalet etmektedir.

Rüyada yengeç ezmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, sorunların üstüste geleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş yengeç görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde yengeç görmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yengeçin ısırdığını görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yengecin ısırması görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada yengeç tarafından kovalanmak yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, işlerin aksamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments