Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz ve yengeç görmek

Rüyada deniz ve yengeç görmek

Rüyada deniz ve yengeç görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada deniz ve yengeç gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanarak ilginç çözüm veya fikirler geliştirebilirsiniz.

Rüyada denizde yengeç görmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz yengeci görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, güzel işler yapacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz ve yengeç görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına işaret eder.

Rüyada denizin içinde yengeç görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzerinde yengeç görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yengeç tarafından kovalanmak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, âlim kişiler arasına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada balık ve yengeç görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, bilgiyle donanacağına delalet etmektedir.

Rüyada konuşan yengeç görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments