Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde tsunami görmek

Rüyada denizde tsunami görmek

Rüyada denizde tsunami görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, güzel ameller işleyeceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada denizde tsunami gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada denizde tsunami görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada deniz tsunami görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada denizde tsunami olduğunu görmek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, helal rızıklara kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem ve tsunami görmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine delalettir.

Rüyada sürekli tsunami görmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, üstün başarılar alacağına, kazancını katbekat arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada tsunami ve deprem görmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, işlerin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada tsunami görmek parasının ve canın güvende olacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada tsunamiden kaçmak işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments