Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde tsunami olduğunu görmek

Rüyada denizde tsunami olduğunu görmek

Rüyada denizde tsunami olduğunu görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, nefsine yenileceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, ferah bir eve geçileceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde tsunami olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerleme sağlayamadığınız ya da bir noktaya kilitlenip kaldığınız için üzülüyor olabilirsiniz.

Rüyada denizde tsunami olduğunu görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, hayata küseceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde tsunami görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine işarettir.

Rüyada deniz tsunami görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada hortum tsunami görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada tsunamiden kurtulmak maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada tsunamiye kapılmak yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, karlı çıkacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tsunamiden kaçmak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, sahip olduklarının eksileceğine yorulur.

Rüyada deprem ve tsunami görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments