Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli tsunami görmek

Rüyada sürekli tsunami görmek

Rüyada sürekli tsunami görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, kazançlı işlere gireceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada sürekli tsunami gördüyseniz:

  • Beklenmedik haberler veya ortaya çıkan bilgiler söz konusu olabilir.

Rüyada sürekli tsunami görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada tsunami dalgası görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına işarettir.

Rüyada tsunami altında kalmak arabuluculuk yapılacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine rivayet eder.

Rüyada deniz tsunami görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tsunamiden kurtulmak sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine rivayet eder.

Rüyada tsunamiye kapılmak maddi gücünün katlanacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem tsunami görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalettir.

Rüyada hortum tsunami görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments