Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tsunami ve deprem görmek

Rüyada tsunami ve deprem görmek

Rüyada tsunami ve deprem görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, hayırlı bir eşe, işlerin çok iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada tsunami ve deprem gördüyseniz:

  • Konuyu yıpratmamaya çalışmalısınız.

Rüyada deprem tsunami görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine delalet eder.

Rüyada deprem ve tsunami görmek zafer elde edeceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, işlerini hafifleteceğine alamet etmektedir.

Rüyada tsunami ve deprem görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tsunami görmek rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, yeni bir adım atılacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada tsunamiye kapılmak kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye işaret eder.

Rüyada tsunami dalgası görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, kazancının günbegün artacağına işaret eder.

Rüyada hortum tsunami görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürekli tsunami görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments