Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem ve tsunami görmek

Rüyada deprem ve tsunami görmek

Rüyada deprem ve tsunami görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, iyiliğe ve güzelliğe, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine alamet eder.

Rüyada deprem ve tsunami gördüyseniz:

  • Kafanızda ardı ardına yer almaya başlayan fikirleri durdurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada deprem tsunami görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, kişinin her türlü zenginliğine rivayet etmektedir.

Rüyada deprem ve tsunami görmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada tsunami ve deprem görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına delalettir.

Rüyada tsunamiden kurtulmak yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tsunamiye kapılmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, bunun için sabırsızlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde tsunami olduğunu görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına yorulur.

Rüyada rüya tabiri tsunami görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine inanılır.

Rüyada tsunamiden kaçmak her işi ile daha çok ses getireceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, sorunların yakında son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments