Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tsunamiden kaçmak

Rüyada tsunamiden kaçmak

Rüyada tsunamiden kaçmak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada tsunamiden kaçmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar özel yaşamınızı renklendirebilir.

Rüyada tsunamiden kaçmak özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, kime gideceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada deprem ve tsunami görmek çok büyük adımlar atacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine işaret eder.

Rüyada tsunami görmek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tsunami dalgası görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, işe zorla gidip geleceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada tsunami altında kalmak kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına delalettir.

Rüyada denizde tsunami olduğunu görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tsunamiden kurtulmak okul gibi hayratlar yaptırılacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada tsunami ve deprem görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments