Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tsunami görmek

Rüyada tsunami görmek

Rüyada tsunami görmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tsunami gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan işaretler veya aldığınız sinyaller sizi çok fazla tatmin etmeyebilir.

Rüyada deprem ve tsunami görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tsunamiden kurtulmak kişinin kötü günler geçireceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde tsunami görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tsunami görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine alamet eder.

Rüyada denizde tsunami olduğunu görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada deprem tsunami görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına yorulur.

Rüyada tsunami altında kalmak huzurlu bir yaşama sahip olacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada rüya tabiri tsunami görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments