Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zevkle sigara içmek

Rüyada zevkle sigara içmek

Rüyada zevkle sigara içmek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına işaret eder.

Rüyada zevkle sigara içmek gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yeniden yapılması gerekebilir ya da yeniden yapılması gerektiği söylenen şeylerin yeniden yapılmasına gerek olmayabilir.

Rüyada zevkle sigara içmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına alamet eder.

Rüyada zevk almak kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada zevk suyu görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada zevke gelmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada zevk duymak alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada zevke geldiğini görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ilişkiye girip zevk almak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin sigara içmek işlerin aksamayacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments