Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde savaş gemisi görmek

Rüyada denizde savaş gemisi görmek

Rüyada denizde savaş gemisi görmek rahat edileceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına delalet eder.

Rüyada denizde savaş gemisi gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler en başta sizi rahatsız etse bile, ilerleyen süreçte ibreyi olumluya çevirebilirsiniz.

Rüyada denizde savaş gemisi görmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada denizde savaş gemileri görmek hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemi savaşı görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaş gemisine binmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine işarettir.

Rüyada savaş gemileri görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada deniz savaşı görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada denizde savaş görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına tabir olunur.

Rüyada kendini deniz üstünde gemide görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments