Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş gemisine binmek

Rüyada savaş gemisine binmek

Rüyada savaş gemisine binmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada savaş gemisine binmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların nasıl sonuçlanacağı veya nasıl devam edeceği konusunda kafanızda şüpheler varsa, boşuna üzülmeyin.

Rüyada savaş gemisine binmek başarılı bir kişi olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde savaş gemileri görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına delalet eder.

Rüyada gemi savaşı görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine işarettir.

Rüyada denizde savaş gemisi görmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, başarılarının takdir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada savaş gemileri görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, kafasını rahatlatacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına işarettir.

Rüyada savaş uçağına binmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle gemiye binmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla gemiye binmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments