Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde savaş görmek

Rüyada denizde savaş görmek

Rüyada denizde savaş görmek kısmetinin açılacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde savaş gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramayabilirsiniz.

Rüyada denizde savaş görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, saygın biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde savaş gemisi görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine tabir olunur.

Rüyada denizde savaş gemileri görmek işlerinin kolaylaşacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına delalettir.

Rüyada deniz savaşı görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde savaş görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, borçlanılacağına yorulur.

Rüyada atlı savaş görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, zenginliği bulacağına yorulur.

Rüyada silahlı savaş görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, onlara değer vereceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde savaş uçakları görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments