Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi savaşı görmek

Rüyada gemi savaşı görmek

Rüyada gemi savaşı görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemi savaşı gördüyseniz:

  • Sağlık olarak şu aralar aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet edebilirsiniz.

Rüyada gemi savaşı görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada denizde savaş gemileri görmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada savaş gemileri görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde savaş gemisi görmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, gün sayacağına delalet eder.

Rüyada savaş gemisine binmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada savaşırken vurulmak hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına alamet eder.

Rüyada kendini çanakkale savaşında görmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına işaret eder.

Rüyada evde savaş görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, içini açmaya karar vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments