Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurbağadan korktuğunu görmek

Rüyada kurbağadan korktuğunu görmek

Rüyada kurbağadan korktuğunu görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, kararlar alacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına inanılır.

Rüyada kurbağadan korktuğunu gördüyseniz:

  • Yardım etmeniz gereken kişiler olabilir.

Rüyada kurbağadan korktuğunu görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, adını herkese duyuracağına alamet eder.

Rüyada korkarak besmele çekmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, koltuğunun yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı kor görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ateş kor görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine inanılır.

Rüyada korlu ateş görmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada korkmadan kaçmak saygınlık göreceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine yorulur.

Rüyada depremden korkmamak orada tatsız olaylar yaşayacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten korktuğunu görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, saadetinin yükseleceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments