Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde kasırga görmek

Rüyada denizde kasırga görmek

Rüyada denizde kasırga görmek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada denizde kasırga gördüyseniz:

  • Uzun yolculuklara çıkabilirsiniz.

Rüyada denizde kasırga görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kasırga ve hortum görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, sorunların artacağına rivayet eder.

Rüyada kasırga olduğunu görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada kasırga görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, çok büyük hayır duası alınacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Rüyada kasırgadan kaçmak kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada kasırga fırtına görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasırgadan kurtulmak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada hortum kasırga görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments