Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasırga ve hortum görmek

Rüyada kasırga ve hortum görmek

Rüyada kasırga ve hortum görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi alamet etmektedir.

Rüyada kasırga ve hortum gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat edin.

Rüyada hortum kasırga görmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada kasırga ve hortum görmek ettiği zararları telafi edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kasırga görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kasırga olduğunu görmek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına yorulur.

Rüyada denizde kasırga görmek yarar getireceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kasırgadan kurtulmak huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine işarettir.

Rüyada kasırgadan kaçmak zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, düşmanından kurtulmaya, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine tabir olunur.

Rüyada kasırga fırtına görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments