Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasırga görmek

Rüyada kasırga görmek

Rüyada kasırga görmek yeni işlere ve projelere gireceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına yorulur.

Rüyada kasırga gördüyseniz:

  • Size güvenerek hareket eden kişiler olabilir.

Rüyada kasırgadan kaçmak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine alamet eder.

Rüyada kasırgadan kurtulmak tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına yorulur.

Rüyada kasırga fırtına görmek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine alamet eder.

Rüyada denizde kasırga görmek yaptığı hataları düzelteceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kasırga ve hortum görmek itibar kazanacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada kasırga görmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortum kasırga görmek bir ömür olacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine işarettir.

Rüyada kasırga olduğunu görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments