Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasırgadan kurtulmak

Rüyada kasırgadan kurtulmak

Rüyada kasırgadan kurtulmak yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, güzelliklere rast gelineceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasırgadan kurtulmak gördüyseniz:

  • Herkesin biraz eğlenmeye ihtiyacı vardır.

Rüyada kasırgadan kurtulmak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, onları gücendireceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine işarettir.

Rüyada kasırga ve hortum görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasırga görmek geleceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada denizde kasırga görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine inanılır.

Rüyada hortum kasırga görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine tabir olunur.

Rüyada kasırga fırtına görmek işlerinin yolundan çıkacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasırga olduğunu görmek küs olduğu kişilerle barışacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, çok büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada kasırgadan kaçmak sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, kazançlı işlere gireceğine, rüya sahibinin içine kapanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Selçuk karaoğlan

Bı apartmanın dördüncü katında oturuyordum. Aniden fırtına başladı camdan bakınca diğer evlerin yıkılıp dağıldığını görüyordum, rüzgarın geldiği taraftaki duvar üstüme doğru yattı bez gibi sallanıyordu duvar itiyordum içten dua ve tekbirle bende tutmaya uğraşıyorum apartman kaymaya başladı ve başka bir mahalleye sürüklendi birden fırtına kesildi koca şehir de bir kaç bina hariç her şey yok olmuştu. Bana, eve ve eşyalara bı şey olmadı diğer insanlara yardıma gittim. O ara uyandım.