Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasırgadan kaçmak

Rüyada kasırgadan kaçmak

Rüyada kasırgadan kaçmak hayatın düzene gireceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kasırgadan kaçmak gördüyseniz:

  • Unutmayın ki, onları yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Rüyada kasırgadan kaçmak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kasırgadan kurtulmak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına inanılır.

Rüyada kasırga görmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, çok rahat bir hayat süreceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine tabir olunur.

Rüyada hortum kasırga görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalet eder.

Rüyada kasırga olduğunu görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada denizde kasırga görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kasırga ve hortum görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, hayali kurulan eve ulaşmaya delalettir.

Rüyada kasırga fırtına görmek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments