Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasırga fırtına görmek

Rüyada kasırga fırtına görmek

Rüyada kasırga fırtına görmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın rivayet etmektedir.

Rüyada kasırga fırtına gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı angarya işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kasırga fırtına görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine yorulur.

Rüyada kasırga ve hortum görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına yorulur.

Rüyada denizde kasırga görmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hortum kasırga görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına inanılır.

Rüyada kasırgadan kurtulmak yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Rüyada kasırgadan kaçmak bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, bol bol moral depolanacağına inanılır.

Rüyada kasırga görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kasırga olduğunu görmek işlerinin toparlanacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments