Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasırga olduğunu görmek

Rüyada kasırga olduğunu görmek

Rüyada kasırga olduğunu görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, iş kaybı yaşayacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, hastalıkların son bulacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasırga olduğunu gördüyseniz:

  • Hayatınızda birçok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Rüyada denizde kasırga görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada kasırga ve hortum görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kasırga fırtına görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasırgadan kaçmak platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kasırga olduğunu görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, mirasa, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada hortum kasırga görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kasırgadan kurtulmak kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada kasırga görmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments