Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerini ıslatmak

Rüyada birilerini ıslatmak

Rüyada birilerini ıslatmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, arabuluculuk yapılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada birilerini ıslatmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya romantik planlar hayatınızın güzelleşmesini sağlayabilir.

Rüyada birilerini ıslatmak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, çok büyük kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde ıslanmamak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ıslanmış pirinç görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada okey ıstakası görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, başarı kaydedeceğine inanılır.

Rüyada ıslanmış halı görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, yükünün azalacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına yorulur.

Rüyada ıslanmış köpek görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına yorulur.

Rüyada ıslanıp üşümek başarı için yılmadan çalışılacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine yorulur.

Rüyada yağmurda ıslanmamak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments