Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek ıslatmak

Rüyada ekmek ıslatmak

Rüyada ekmek ıslatmak bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına, borçlanılacağına, büyük atılımlarda bulunacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına inanılır.

Rüyada ekmek ıslatmak gördüyseniz:

  • Getirisi olacak anlaşmalar, satışlar veya istediğiniz bir malın alımı gerçekleşebilir.

Rüyada ıslanmış ekmek görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada yufka ekmek ıslatmak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine tabir olunur.

Rüyada ekmeği ıslatmak üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmek ıslatmak kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına delalet eder.

Rüyada ıslatılmış ekmek görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslatılmış nohut görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarını ıslatmak bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına işarettir.

Rüyada birbirini ıslatmak uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments