Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtar unuttuğunu görmek

Rüyada anahtar unuttuğunu görmek

Rüyada anahtar unuttuğunu görmek kazancının çok düşeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, yol kat edeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anahtar unuttuğunu gördüyseniz:

  • Fanatizm her alanda ortaya çıkabilir, biliyorsunuz, aşkta bile fanatik olabilirsiniz.

Rüyada anahtar unuttuğunu görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına yorulur.

Rüyada unlu ekmek görmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına alamet eder.

Rüyada un kurdu görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, doğru yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada un kepek görmek işlerini toparlayacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına inanılır.

Rüyada un kavurduğunu görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, borçlarının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada küflü un görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına yorulur.

Rüyada tepside un görmek iş hayatının düzeleceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments