Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada unlu ekmek görmek

Rüyada unlu ekmek görmek

Rüyada unlu ekmek görmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada unlu ekmek gördüyseniz:

  • Sosyal uğraşlar edinebilirsiniz.

Rüyada ekmek ve un görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine işaret eder.

Rüyada un hamur ekmek görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, arzularının yerine geleceğine, itibar edineceğine delalettir.

Rüyada un ekmek görmek karşısına iyi insanların çıkacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada unla ekmek yapmak herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada un ve ekmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına yorulur.

Rüyada ekmek unu görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, Tövbe Edeceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine alamet eder.

Rüyada undan ekmek yapmak zarar etmeyeceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, yarar getireceğine delalet eder.

Rüyada unlu ekmek görmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments