Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflü un görmek

Rüyada küflü un görmek

Rüyada küflü un görmek engellerin ortadan kalkacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, resmi bir göreve getirileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada küflü un gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişiler için normalin dışında şeyler yapabilirsiniz.

Rüyada küflü un görmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada küflü baklava görmek dedikoduya, can sıkıntısının sona ereceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada küflenmiş limon görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada küflü mandalina görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına tabir olunur.

Rüyada küflenmiş tereyağ görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalet eder.

Rüyada duvarda küf görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada küflenmiş et görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada küflü çay görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments