Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepside un görmek

Rüyada tepside un görmek

Rüyada tepside un görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepside un gördüyseniz:

  • Yanıltıcı durumlara, kişilere dikkat etmek gerekebilir.

Rüyada tepside un görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tepside kurabiye görmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, işinde ustalaşacağına inanılır.

Rüyada tepside hamur görmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, aynı karşılığı alamayacağına işaret eder.

Rüyada çikolata tepsisi görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, elindekileri de alıp götüreceğine işaret eder.

Rüyada tepsi kebabı yemek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine alamet eder.

Rüyada bir tepsi bal görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, kederden ve stresten kurtulacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kırık tepsi görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, duraklama yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepside tatlı yemek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments