Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un kurdu görmek

Rüyada un kurdu görmek

Rüyada un kurdu görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada un kurdu gördüyseniz:

  • Doğru kişilerle karşılaşabilir, doğru yöntemleri bulabilir veya doğru ürünlerle tanışabilirsiniz.

Rüyada kurtlu un görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada un içinde kurt görmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına delalet etmektedir.

Rüyada unda kurt görmek büyük sıkıntıları olmayacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine delalettir.

Rüyada un kurdu görmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalettir.

Rüyada unu kurtlu görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına delalet eder.

Rüyada kurtlanmış un görmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada unun kurtlandığını görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine yorulmaktadır.

Rüyada unun içinde kurt görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments